Webbplatsen byzerina.se använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Det innefattar också spårnings- och analysverktyg som hanteras av tredje part, där de i enlighet med GDPR är ansvariga för insamlandet av informationen.

Vad är en cookie?

En cookie är en liten datafil som webbplatser lagrar på din dator så att de kan känna igen din dator nästa gång du besöker webbplatsen. En cookie-fil är passiv och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. I din webbläsares inställningar kan du ställa in vilka cookies som ska tillåtas, blockeras eller raderas.

 

Olika typer av cookies:

  • Sessionscookies
    Dessa cookies sparas tillfälligt på din dator när du besöker vår webbplats och tas bort så fort du stänger ner din webbläsare.
  • Permanenta cookies
    Dessa cookies finns kvar på din dator till dess att du själv tar bort dem.
  • Förstapartscookies
    Dessa cookies placeras på din dator av by Zerina när du surfar in på vår webbsida. (Alla cookies har en avsändare i form av ett domännamn. En förstapartscookie är en cookie som har samma domännamnsavsändare som webbplatsen användaren besöker.)
  • Tredjepartscookies
    Dessa cookies används för att samla information för annonsering samt för webbstatistik. (En tredjepartscookie är en cookie där avsändaren kommer från en annan domän än den som användaren besöker.) Dessa tredjepartscookies ger en bild av användarens surfvanor och det finns möjlighet att blockera just denna typ av cookies i din webbläsare. (Vid länkning till externa funktioner som youtube, facebook och vimeo, så sätts kakor från dessa webbplatser. För mer information se dessa webbplatser.)

 

by Zerina använder följande icke-funktionella cookies på sin webbsida

_fbp: som används för att identifiera en avändare mot facebook
_ga: som används för att urskilja användare för Google Analytics.
_gid: som används för att urskilja användare och lagra slumpmässiga ID:n och information om användare för Google Analytics.
Cookie_notice_accepted: som är information om cookie är accepterad

 

Ansvar över uppgifter som samlas in

Zerina Juveus är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som inhämtas och behandlas av by Zerina. Vill du komma i kontakt med oss så nås vi enklast via mejl: hello[at]byzerina.se.

 

Rättslig grund för personuppgiftsbehandling

by Zerina behöver lagra personuppgifter i enlighet med nedan nämnda lagar och regler. Det innebär att by Zerina har en rättslig förpliktelse att lagra vissa personuppgifter.

  • Bokföringslagen (7 kap. 2 § BFL) ställer krav på arkivering av räkenskapsinformation i sju år.
  • Vi använder oss även av samtycke och avtal som rättslig grund för registrering av personuppgifter.

 

Hur vi samlar in personuppgifter

  • Genom avtal med befintliga kunder samt information som lämnas av kunder via mejl eller formulär för att vi ska kunna utföra vårt uppdrag gentemot kund.
  • Via kontaktformulär och/eller kommentarsfält på webbplatsen.
  • Formulär på webbplatsen för anmälan till nyhetsbrev (Mailchimp).
  • Formulär via Zoom för bokning av möten/webinars.

 

Vilka uppgifter samlas by Zerina in

  • kunder/potentiella kunder
  • leverantörer
  • övriga kontakter

Vi går igenom personuppgifter regelbundet kvartalsvis och som allra minst årligen. När en kund eller ett kunduppdrag avslutas, lägger vi in en påminnelse om att ta bort uppgifterna efter ett år. Personuppgifter som måste sparas längre enligt legala regler sparas i avsett register, ex bokföringens kundregister. Vi raderar övriga personuppgifter efter sista kontakt/avslutat uppdrag.

 

Vad använder vi personuppgifterna till

  • Fakturering
  • Skicka nyhetsbrev
  • Planering och uppföljning av uppdrag
  • Användning av digitala tjänster som onlinemöten, webinars, bokning samt chatt via webbplatsen

 

Känsliga personuppgifter

Vi lagrar inte eller hanterar känsliga uppgifter.

 

Var sparar vi E-post och övrig kommunikation

 

Avprenumerera vårt nyhetsbrev

Vill du inte längre ha vårat nyhetsbrev så kan du avprenumerera i något av de mejl du redan fått eller så skickar du ett mejl till hello[at]byzerina.se med den eller de e-postadresser du vill att vi tar bort ur systemet.

 

Ta del av dina registrerade uppgifter

Du kan när du vill begära att få ta del av den data vi har om dig i våra register och hur dina uppgifter används. Om informationen som är registrerad är felaktig har du rätt till rättelse. Du har även rätt att be att få den informationen borttagen (med undantag för personuppgifter som berörs av ovan nämnda lagar).

Finner du fortfarande inte svaret på det du söker, kontakta oss via hello[at]byzerina.se med ditt ärende!